Tre sätt att göra konferensen mer spännande i Stockholm

Alla har vi någon gång behövt åka på konferens och de flesta har nog blandade känslor om konceptet. Det kan både kännas roligt att få åka iväg, lämna kontorslandskapet och få tillbringa lite tid med sina kollegor. Samtidigt har man möjligheten att knyta nya kontakter, lära sig mer och utvecklas inom olika områden. Å andra sidan kan det innebära långa dagar i konferenssalar med människor man inte känner och inget slut på arbetsdagen. Alla har ju inte heller lyxen att få åka till New York eller Shanghai på konferens. Här listar vi tre sätt att göra konferensen mer spännande utan att ens behöva lämna landet, man behöver bara åka till huvudstaden Stockholm.

Tre sätt att göra konferensen mer spännande i Stockholm

1. Konferens med spa

Det finns flera hotell och spa i Stockholm som erbjuder konferens med spa. Vad kan vara bättre att jobba hårt hela dagen och lära sig nytt och veta att man får avsluta allt med en massage eller dopp i en badtunna? Deltagarna till konferensen blir med denna vetskap mer avslappnade och jobbar hårdare under dagen. Dessutom öppnar man upp ett mer avslappnat sätt att knyta kontakter och nätverka. Med de kollegor man redan har relationer till kan lagkänslan stärkas och samarbetet blir bättre överlag. Så även om spa går ut på att slappna av och ta det lugnt kommer effekten bli den motsatta under arbetsdagen.

2. Konferens med idrott

Avslappning har dock olika former. Det kan både vara lugn, men också svett och fysisk ansträngning. Det finns flera möjligheter i Stockholm att blanda konferens med idrott och det i alla former: Boule, lagsporter och till och med Laserdome! Idrottsaktiviteterna får inte bara deltagarna att tänka på annat för en kort stund, de jobbar även i lag och förbättrar sina relationer. Det kommer att påverka arbetet under konferensen mycket till det positiva!

3. Konferens mitt i Stockholms skärgård 

Det finns flera olika arrangörer som erbjuder konferensmöjligheter mitt i naturen. Det kan vara i fjällen, ute i småländska skogen eller på västkusten. I Stockholm finns den fantastiska skärgården med alla sina underbara egenskaper: Natur, lugn och ro, hav, god mat och känslan av att ha rest bort. Konferensen kommer hållas med en fantastisk utsikt och närheten till naturen kommer ge alla deltagare ett inre lugn som kommer påverka arbetet positivt. Dessutom finns det ett flertal aktiviteter som stärker lagkänslan och ger mångfald åt arbetsdagen och som kan utföras enkelt direkt från konferenslokalen. Konferens i Stockholms skärgård är bland de härligaste möten du kan tänka dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *