Att åka på konferens

Själva ordet konferens väcker och innebär förstås vitt skilda saker för olika personer. Somliga associerar det med något nytt och spännande, andra kanske med osäkerhet och praktiska funderingar, ytterligare andra kanske mest tänker på sin redan stora arbetsbelastning och kanske känner att en konferens egentligen inte får ”plats” i ens redan späckade schema.

Men att ta sig tid att åka på konferens tillsammans med sitt arbetslag behöver inte alls bli vare sig svårt eller krångligt rent praktiskt, eller tidsödande på fel sätt. Ett bra tips är att välja Körunda Konferenshotell, som ligger endast 35 minuters bilresa från Stockholm. På Körunda finns det gott om möjligheter att skräddarsy en konferens som passar arbetslaget perfekt. 
Utfallet beror naturligtvis på hur konferens-upplägget ser ut och är planerat, och vad själva temat för konferensen är. Möjligheterna är dock stora att det som först kanske mest känns som ett tidsödande avbrott i arbetets vardagliga schema, med stor sannolikhet kan komma att underlätta det framtida arbetet i just detta vardagliga schema! Dels på grund av att en konferens ofta är ett välkommet avbrott från vardagen, och dels därför att de ämnen som avhandlas ofta får medarbetarna att tänka i lite nya banor och kanske bli berikade med fler eller nya perspektiv än innan de deltog i konferensen. Vem vet – kanske kommer det vardagliga arbetet på kontoret rentav kännas lättare efter en konferensvistelse!

Helhetsfokus

På Körunda finns det som standard två stycken konferenspaket. Ett större, där det ingår lunch, för- och eftermiddagsfika samt trerätters middag för bägge dagarna, samt övernattning. Till detta kan man även välja någon golfaktivitet vid Körunda, för att krydda konferensupplevelsen lite extra. Kanske vill man aktivera kollegorna med någon typ av utomhusaktivitet som poängpromenad, träning utomhus eller köra en klassisk femkamp? Det finns också en möjlighet att hyra hela Körunda konferensbyggnad för sig själva, så man verkligen kan arbeta ostörd, och dessutom får hela lobbyn till förfogande vilket passar bra om man vill slå på stort och anordna uppträdande eller dansgolv! Själva konferenserna hålls i någon av Körundas stora och ljusa lokaler, väl anpassade till sällskap av olika storlek, från två till över hundra personer.

Alla rummen är preparerade med teknisk standardutrustning så som fritt wifi, storbilds-tv med ljus och ljud-installationer på plats, anteckningsblock, pennor och bordsvatten. Alla bekvämligheter finns med andra ord på plats redan från början, så för sällskapet är det bara att sätta igång med konferensen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *