Slottskonferens

Den som bär ansvar för att anordna företagets konferenser och möten har ett stort arbete framför sig. Naturligtvis kan man hitta konceptlösningar vilka snabbt går att sjösätta, men för att nå ett lyckat resultat krävs ofta även eftertanke och en målbild för vad man önskar uppnå under sin vistelse. Oavsett vad för verksamhet som bedrivs kan man enas om en sak genom erfarenhet och dikt. Nämligen att lokalerna har en inverkan på upplevelsen!

Att besöka ett slott är inte någonting som för merparten hör till vardagen. Tvärtom är det någonting unikt och inspirerande med att höra sina steg samspela med brädgolv kantat av såväl klackar som ridsporrar. Här kan man hitta perspektiv och närma sig dagens agenda med nykter och skarp blick. Den som bokar konferens på ett slott har i regel tänkt igenom det hela grundligt. Att Engsholms slott i Stockholm dessutom har förstklassig mat med anor från de främsta köken, gör valet för många ganska enkelt.

Helhetsupplevelse

För att en konferens skall bli en av de upplevelser man bär med sig under längre tid, krävs att den bjuder på någonting mer än bara möten. Detta är någonting de flesta deltagare kanske ändå upplever sin del av under veckan. Kan man tillföra ytterligare upplevelser har man vunnit mycket! När man förlägger sin konferens till slott och herrgård finns naturen alltid i direkt närhet. På så vis har man redan begett sig långt ifrån dagliga lokaler och trafik. Detta kan vara tillräckligt för att man skall kunna fokusera på rätt saker och nå dit man vill. Både i fråga om relationer och affärer.

Engsholms slott har jobbar med konferenser sedan 1986 och har stor erfarenhet om vad som krävs. Som gäst har man full stöttning av personalen och kan ta del av såväl lokala rekommendationer som erfarenhet. Skulle man behöva teknik, anpassningar eller specifik mat kan detta vanligtvis ordnas om man är ute i god tid. De som en gång varit på konferens i slott har en upplevelse bakom sig värd att diskutera. Som konferensansvarig på företaget kan man här vinna stort på att fokusera på helhetsupplevelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *